Atlas Minigravers gaat dit voorjaar van start met een voorstelrondje langs onze dealers.

Van Oldebroek gaan we naar de regio Arnhem – Doetinchem

In de regio Arnhem – Doetinchem zit het familiebedrijf Sloot Didam B.V. gevestigd. Dit familiebedrijf is al meer dan 65 jaar actief in het grondverzet en de handel van machines. In 1953 is het bedrijf door Dhr. J. Sloot opgericht en kort daarna kwam de 2de generatie al in het bedrijf. Als agrarisch loonbedrijf en met het dealerschap van het tractor merk Ford groeide het bedrijf snel uit tot een begrip in de regio. Na bijna 20 jaar is in 1972 het dealerschap met Ford omgeruild voor het graafmachine merk Atlas. In 2009 was het tijd om ook de 3de generatie in het bedrijf toevoegen. Nu 2020 heeft Sloot Didam B.V. weer een trots moment om te delen, ze zijn dealer geworden in de regio van de Atlas minigravers. Zo staat er anno 2020 een trots bedrijf met 20 werknemers in dienst waarvan 12 werknemers zijn gespecialiseerd in het grondverzet. Met het vertransporteren van graafmachines tot het graven van bouwputten en het aanleggen van sportvelden is het bedrijf heel veelzijdig.

Naast het dealerschap van de Atlas minigravers en de handel van overige machines heeft Sloot Didam een werkplaats waar 5 monteurs werkzaam zijn. Ze verzorgen de opbouw,  aanpassingen aan machines en de service van grondverzetmachines. Nieuw of gebruikt, alle machines worden van A tot Z in eigen beheer opgebouwd. De werkplaats is voorzien van een eigen hydrauliekservice, brug voor machines tot 17 Ton en Cilinderbank is alles mogelijk en is niks te gek. Ook voor service onderweg zijn er 2 mobiele werkplaats bussen aanwezig waarvan 1 compleet met hydrauliek service.

Verder kunt u ook terecht voor aanbouwdelen van onder andere Pladdet bakken, sloophamers, grondboren, sorteergrijpers, Engcon en Steelwrist draaikantelstukken en Moving Intelligence voertuigvolgsystemen.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar:
Sloot Didam BV
Heeghstraat 78
6942 PG Didam (NL)
T:  0031 (0)316-22 14 65
M: 0031 (0)6-23 73 21 26
E:  Handel@slootbv.nl
I:   www.slootbv.nl

Atlas Minigraver Dealer Sloot Didam
Atlas Minigraver Dealer Sloot Didam

Atlasminigravers.nl

Atlas Minigravers is onderdeel van Bofram Techniek B.V. en importeur van de Atlas Kompakt lijn in Nederland. Gevestigd in het dorpje Zeeland, Gemeente Landerd in Noord Brabant. Voor onderhoud, keuring en service werkzaamheden gericht op de regio binnen de driehoek van Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Buiten deze regio verwijzen wij u naar onze lokale dealers.