Atlas graafmachine AC 90UF

De Atlas graafmachine AC 90UF is ideaal voor werkzaamheden op diverse werklocaties zoals op landbouwgrond, tuinen, voor gemeentelijke engineering en onderhoud van wegen. De graafmachine beheerst over een uiterst precieze bediening en is een compacte binnendraaier die gemakkelijk rond zwenkt bij obstakels waardoor hij makkelijk te gebruiken is in krappe ruimtes.

De comfortabele cabine van de graafmachine heeft airco, geveerde stoel, radio, en stereo geluid voor de optimale graaf ervaring. Ook is er een touchscreen aanwezig in de cabine waarop o.a. de diagnose van de machine en het brandstofniveau te zien zijn.

Gewicht: 8,2 t (rubberen rupsband)
Motor: 46.2 kW / 2200 rpm
Motor merk: YANMAR
Graafbak capaciteit: 0.26 m³
Graaf diepte: max. 4,55 m

Uitgebreide informatie over de Atlas AC 90UF.

Hieronder vind u per onderdeel specifiek informatie over dit type graafmachine; de Atlas Kompakt serie. Wij maken graag een afspraak voor advies op maat. Wij hebben de gehele Kompakt serie gebruiksklaar staan. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Deze graafmachine is uitgerust met een 46,2 kW YANMAR diesel motor (2200 rpm) die voldoet aan de emmissie standaarden; Stage V (Europa). Deze milieu vriendelijke motor is van hoge kwaliteit en heeft een sterk vermogen.

Deze compacte graafmachine en zijn arm zijn zo ontworpen dat een kleine draaicirkel wordt gerealiseerd en hij makkelijk in gebruik is in krappe ruimtes.

De comfortabele cabine van de graafmachine heeft airco, geveerde stoel, radio, en stereo geluid voor de optimale graaf ervaring. Ook is er een touchscreen aanwezig in de cabine waarop o.a. de diagnose van de machine en het brandstofniveau te zien zijn.

De achterkant en zijkant van deze graafmachine kunnen volledig geopend worden. Hierdoor kan inspectie, filter vervanging en onderhoud makkelijk en snel uitgevoerd worden.

Om de veiligheid van de bestuurder van de graafmachine te garanderen heeft de graafmachine een CE certificaat en een gecertificeerd veiligheidsframe. Daarnaast is deze graafmachine ook voorzien van een veiligheidsgordel, veiligheidshamer, stuurvergrendelingshendel, parkeerremmen, en een veiligheidssysteem voor het starten van de motor.

De pomp in het keuzemenu op verschillende standen ingesteld worden om de werk efficiëntie te verbeteren

Service & Onderhoud

Bofram Techniek B.V. is importeur van de Atlas Minigravers in heel Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van Service & Onderhoud. Gecertificeerde specialisten die ervoor zorgen dat uw minigraver in goede handen is. Wij verzorgen onderhoud, reparaties en keuringen.

Op maat

Bofram Techniek B.V. haar roots liggen in te praktijk. Gericht op innovatie en ontwikkeling. Aanpassingen en modificaties aan uw Atlas minigravers zijn zo gemaakt, wij denken mee in innovatieve en duurzame oplossingen. Heeft u wensen of vragen, stel ze aan onze specialisten. De oplossing is voorhanden.

Inruilen

Bofram Techniek B.V. staat voor kwaliteit gericht op uw vraag. Daar zit onze uitdaging. Als importeur van Atlas Minigravers kunt u bij ons ook uw oude minigraver inruilen. Samen met u kijken wij naar een passende oplossing en ontvangt u een scherpe inruilprijs. Bel of mail ons.