Atlas graafmachine AC 35UF

De Atlas graafmachine AC 35UF is ideaal voor werkzaamheden op diverse werklocaties zoals op landbouwgrond, tuinen, voor gemeentelijke engineering en onderhoud van wegen. De graafmachine beheerst over een uiterst precieze bediening en is een compacte binnendraaier die gemakkelijk rond zwenkt bij een obstakel. Hierdoor is het ook mogelijk om in krappe ruimtes werkzaamheden te verrichten.

Daarnaast heeft deze Atlas graafmachine twee extra functies en is hij voorzien van een geavanceerd touchpanel met met vele opties voor optimaal gebruiksgemak van de machine. Zelf diagnose, brandstofniveau, en Bluetooth/wifi zijn een kleine greep uit de vele functies. Ook airco, radio, stereo geluid, geveerde stoel, en veiligheidsmaatregelen behoren tot de standaard uitrusting van de graafmachine voor een veilige en optimale graafervaring. Optioneel ook met snelwissel.

Gewicht: 3.85 t
Motor: 18.5 kW / 2200 rpm
Motor merk: Kubota
Graafbak capaciteit: 0.11 m³
Graaf diepte: max. 3.12 m

Uitgebreide informatie over de Atlas AC 35UF.

Hieronder vind u per onderdeel specifiek informatie over dit type minigraver de Atlas Kompakt serie. Wij maken graag een afspraak voor advies op maat. Wij hebben de gehele Kompakt serie gebruiksklaar staan. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Deze graafmachine is uitgerust met een KUBOTA motor die voldoet aan de emmissie standaarden; Stage V (Europa), T4F (Noord Amerika) en IV (China). Deze milieu vriendelijke motor is uitgerust met een hydraulisch systeem van hoge kwaliteit en heeft een sterk vermogen.

Deze compacte graafmachine en zijn arm zijn zo ontworpen dat een kleine draaicirkel wordt gerealiseerd en hij makkelijk in gebruik is in krappe ruimtes. Hierdoor is het dus mogelijk om dicht bij de muur en dicht bij de grond te werken.

De comfortabele cabine van de graafmachine heeft airco, geveerde stoel, bekerhouder, zonnescherm, ruitenwissers, achteruitkijkspiegel, radio, en stereo geluid voor de optimale graaf ervaring. Ook is er een touchscreen aanwezig in de cabine waarop de diagnose van de machine, brandstofniveau, snelheid van de motor, watertemperatuur, functie selectie, Bluetooth/wifi, werkrapport, en waarschuwingen te zien zijn.

De achterkant en zijkant van deze graafmachine kunnen volledig geopend worden. Hierdoor kan inspectie, filter vervanging en onderhoud makkelijk en snel uitgevoerd worden.

Om de veiligheid van de bestuurder van de minigraver te garanderen heeft de minigraver een CE certificaat en een gecertificeerd veiligheidsframe. Daarnaast is deze minigraver ook voorzien van een veiligheidsgordel, veiligheidshamer, stuurvergrendelingshendel, parkeerremmen, en een veiligheidssysteem voor het starten van de motor.

Deze graafmachine heeft een verschillende leidingen zodat hij aan verschillende constructie-eisen kan voldoen.

Service & Onderhoud

Bofram Techniek B.V. is importeur van de Atlas Minigravers in heel Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van Service & Onderhoud. Gecertificeerde specialisten die ervoor zorgen dat uw minigraver in goede handen is. Wij verzorgen onderhoud, reparaties en keuringen.

Op maat

Bofram Techniek B.V. haar roots liggen in te praktijk. Gericht op innovatie en ontwikkeling. Aanpassingen en modificaties aan uw Atlas minigravers zijn zo gemaakt, wij denken mee in innovatieve en duurzame oplossingen. Heeft u wensen of vragen, stel ze aan onze specialisten. De oplossing is voorhanden.

Inruilen

Bofram Techniek B.V. staat voor kwaliteit gericht op uw vraag. Daar zit onze uitdaging. Als importeur van Atlas Minigravers kunt u bij ons ook uw oude minigraver inruilen. Samen met u kijken wij naar een passende oplossing en ontvangt u een scherpe inruilprijs. Bel of mail ons.