Ontmoet Atlas Minigravers op de grootste beurs van West-Europa

Atlas is trots om aan te kondigen dat we dit jaar aanwezig zullen zijn op de Technische Kontakt Dagen, de grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen uit de bouwsector en industrie. Het evenement vindt plaats van 8 tot en met 10 juni 2023 en zal dit jaar groter zijn dan ooit, met maar liefst 118.000 m2 aan buitenterrein. Zo zullen wij onze range van Atlas Kompact minigravers voor jullie presenteren en jullie de mogelijkheid geven deze uit te proberen.

Waar en wanneer?

De locatie van de Technische Kontakt dagen is bij de Nobelhorst in Almere. De beurs is toegankelijk op de tijdens de volgende openingstijden:

  • Donderdag 8 juni 10:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag 9 juni 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag 10 juni 08:00 – 16:00 uur

TKD 2023 in Almere!

Op de TKD-beurs 2023 heeft u de unieke kans om onze minigravers van dichtbij te bekijken en ze in actie te zien. We nemen projecten mee, die u kunt bewonderen en waarover u in detail kunt praten met onze dealers. Of u nu actief bent in de bouwsector of in de industrie, onze minigravers zijn ontworpen om aan de betrouwbare en flexibele graafmachines van de industrie te voldoen en hoge prestaties te leveren.

Wij hopen u allemaal te zien op onze stand op de Technische Kontact Dagen. We beloven dat de koffie klaar staat en de autolaadkranen er klaar voor zijn. Heeft u tussendoor nog vragen? Wenst u meer informatie over onze minigravers? Neem dan gerust contact met ons op:

www.atlasminigraver.nl
info@atlasminigraver.nl
0486-459040