Service & onderhoud minigravers

Voor het behoud van de minigraver is het belangrijk dat er tijdig onderhoud wordt uitgevoerd. Heeft u hier hulp bij nodig? Bofram Techniek B.V. is importeur van de Atlas Minigravers in heel Nederland en heeft jarenlange ervaring op het gebied van Service & Onderhoud. Gecertificeerde specialisten die ervoor zorgen dat uw minigraver in goede handen is. Wij verzorgen onderhoud, reparaties en keuringen voor uw Atlas minigraver.

Atlas minigraver

Service specialisten

Wij hebben echte specialisten in huis die ervoor zorgen dat uw minigraver in goede handen is. Onze gecertificeerde specialisten verzorgen onderhoud, reparaties en keuringen. Bij preventief periodiek onderhoud, bij calamiteiten, Bofram komt direct voor u in actie. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundige specialisten met jarenlange ervaring en de modernste apparatuur. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Het Bofram service team staat altijd en overal voor u klaar.

Periodiek onderhoud

Bofram Techniek besteedt zorg aan uw minigraver, deze kleine graafmachines hebben periodiek onderhoud nodig. De minigravers worden dagelijks intensief gebruikt, daardoor is het onderhoud van groot belang en zo voorkomt u kostbare reparaties. Heeft uw Atlas minigraver onderhoud nodig? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Staat uw minigraver op een klus of kunt u de minigraver niet verplaatsen, dan komen wij uiteraard gewoon naar u toe. Onze specialisten hebben een mobiele werkplaats en verzorgen het onderhoud en/of de reparatie op locatie.

Keuringen

Naast onderhoud en reparaties verzorgen wij periodieke keuringen aan de minigravers. Wanneer uw minigraver 1x bij Bofram is gekeurd zullen alle gegevens hieromtrent worden opgeslagen in ons automatiseringssysteem. Wilt u meer weten over onze machinekeuringen, of heeft u vragen neem dan contact met ons op.