Over ons

Met ruim 35 jaar ervaring in de machinebranche heeft Bofram Techniek een enorme kennis vergaard. Wij hebben al duizenden machines ingekocht en verkocht, een ervaring die veel waard is als we kijken naar het adviseren van klanten die de weg niet weten te vinden in het aanschaffen van een machine.

atlas minigraver 100 jaar

Atlas Minigravers

Begin 2018 is het importeurschap van Bofram Techniek B.V. uit Zeeland (NB) uitgebreid. Naast het bestaande dealerschap van de Atlas Autolaadkranen was het voor Bofram een logische stap om “het verkooppunt” van de Atlas minigravers in heel Nederland te worden. Vanuit Zeeland (NB) kunnen wij kwaliteit en concurrerende prijzen aanbieden aan heel Nederland. Door deze ontwikkeling is het assortiment bij Bofram Techniek B.V. enorm vergroot.

Wij leveren Atlas graafmachines in diverse gewichtsklasse. Omdat wij degelijkheid, betrouwbaarheid en Duitse kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan kunnen wij een divers assortiment aanbieden. Wie wil er nu geen betrouwbaar materiaal? Wij hebben een jarenlange relatie opgebouwd met Atlas. Atlas is een Duits bedrijf met 100 jaar ervaring die ook een duidelijke missie heeft. Ze werken met importeurs en dealers die de techniek door hun aderen hebben stromen. De lijntjes zijn kort, toegankelijk en we leveren samen een snelle service, dit alles staat voor Duitse grundlichkeit.

Minigravers op maat

Maatwerk is onze kracht, als klant kunt u uw wensen aangeven. Samen met ons team gaan we denken in oplossingen waar geen standaardoplossing voor is: dat is de drijfveer van Bofram die we doorvoeren als importeur van Atlas Minigravers.

Door jarenlange ervaring kennen wij de werkwijze en daardoor maken wij samen met de fabriek van Atlas de bewuste keuze voor een aanpassing op maat. Het blijft mooi om met passie een prachtig eindproduct te kunnen maken. Want daar doen we het uiteindelijk voor!

Waar andere leveranciers stoppen met de uitdaging, gaan wij de uitdaging aan. Voor een advies op maat, neem dan contact met ons op. Alles wat Bofram doet, gebeurd met kunde en een flinke dosis passie, het Bofram team staat dag en nacht voor de klanten klaar.

Wij helpen u graag verder.

Met superieure prestaties, geavanceerde productieprocessen en een perfect after-sales servicesysteem, is de Atlas Kompact-productlijn de juiste keuze voor u.

Bofram, Uw totaalleverancier

Bofram Techniek is een allround bedrijf voor ontwerp, bouw, reparaties, keuringen, service en onderhoud. Door de kennis en kunde waarover het team van Bofram beschikt, kunnen we inspelen op specifieke vragen van de klant. Samen met de klant bespreken wij alle behoeftes en gaan wij opzoek naar innovatieve oplossing op uitdagende en unieke vraagstukken.

Door hoge kwaliteit en strak design als norm te stellen zorgt Bofram Techniek ervoor dat de machines een visitekaartje voor uw bedrijf zijn. Op deze manier levert het Bofram team kwaliteit en zorgen wij voor tevreden klanten!

Bofram Techniek heeft een goede service, waarbij een 24/7 service standaard is.

Wij onderscheiden ons door:

  • Ontstaan uit de praktijk
  • Gezellig contact
  • Wij spreken uw taal
  • Innovatief
  • Waarde hechten aan klanten
  • Meedenken
  • Maatwerk oplossingen
  • Praktijkervaring
  • Bofram gaat door waar anderen stoppen