Atlas minigravers gaat naar de TKD

Technische Kontakt Dagen 2022

Atlas gaat dit jaar naar de grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet en sloopmaterieel. Van 9 t/m 11 juni 2022 zijn wij met onze minigravers te vinden in Almere. Daarmee zijn wij onderdeel van de exposanten op de TKD bestaande uit meerdere grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar.

Wat is de TKD precies?

Zoals hierboven omschreven de TKD is de grootste buitenbeurs van West-Europa en wordt voor de 28ste keer georganiseerd voor alle geïnteresseerden in grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen uit de bouwsector en industrie. Atlas minigravers zal met een stand van 800 m2 aanwezig zijn op het buitenterrein van wel  7 hectare groot. Dit prachtige mooie buitenterrein op Almere strand is geschikt voor actieve demonstraties van materieel en een demobaan voor vrachtauto’s en dumpers. Zo zullen wij onze range van Atlas Kompact minigravers voor jullie presenteren en jullie de mogelijkheid geven deze uit te proberen. Dus mis de kans om bijvoorbeeld onze AC 08B of juist onze AC 90UF te ervaren.

Wie, Wat, Waar?

De openingstijden van de Technische Kontakt dagen zijn dit jaar als volgt:

  • Donderdag 9 juni 10:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag 10 juni 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag 11 juni 08:00 – 16:00 uur

De locatie is het Almeerder Strand bij de IJmerdijk in Almere.

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor deze beurs en hopen u allemaal te zien op onze stand op de Technische Kontact Dagen. We beloven dat de koffie klaar staat en de minigravers draaien. Heeft u tussendoor nog vragen? Wenst u meer informatie over onze minigravers? Neem dan gerust contact met ons op:

www.atlasminigraver.nl
info@atlasminigraver.nl
0486-459040

tkd