Atlas minigraver AC 20F op aanhanger

De range van Atlas minigravers is zeer divers. Vandaag hebben we het over de AC 20F. Deze Minigraver is een 2-tonner. Ondanks zijn zwaardere klasse is deze minigraver toch compact en licht genoeg zodat hij op een aanhanger vervoerd mag worden. Door de precieze bediening kan de minigraver makkelijk op de aanhanger gereden worden en op locatie weer van de aanhanger af gereden worden. Dit betekend ook dat er geen vrachtwagen nodig is en dat hij gewoon vervoerd mag worden door een BE-rijbewijs. Super handig wanneer je werkzaamheden op diverse locaties moet uitvoeren waarbij toch een zwaardere machine nodig is dan bijvoorbeeld een AC 08B.

Naast de standaard voordelen van de Atlas Kompact serie is dit dus nog een extra voordeel! Bent u geïnteresseerd in dit minigraver model? Neem dan gerust contact op met een van onze dealers. Zij kunnen u alles vertellen en met u de mogelijkheden bespreken om dit model te bezichtigen.

In onderstaande video zie je hoe een van onze specialisten de Atlas AC 20F op een aanhanger parkeert. Helemaal “ready to go”.

Neem gerust en vrijblijvend contact op bij vragen, voor een offerte opmaat, of voor een dealer bij u in de buurt.

Atlasminigravers.nl

Atlas Minigravers is onderdeel van Bofram Techniek B.V.. Bofram is importeur van de Duitse Atlas Kompakt lijn in Nederland en is gevestigd in het dorpje Zeeland, Gemeente Landerd in Noord Brabant. Zeer centraal gelegen in de driehoek Nijmegen, Eindhoven, en Den Bosch. Voor vragen, onderhoud, keuring en service werkzaamheden staan wij natuurlijk altijd voor u klaar. Afhankelijk van uw regio kunnen we u ook doorverwijzen naar een van onze gespecialiseerde lokale dealers. Zo zorgen we ervoor dat we altijd bij u in de buurt zijn.