Olie, koelvloeistof en hydrauliek controleren

Wist je dat het heel belangrijk is om regelmatig je olie, hydrauliek en koelvloeistof pijl te controleren?

Wanneer je te weinig olie hebt kan de motor van de minigraver drooglopen en dit kan kostbare schade veroorzaken. Zorg er daarom ten alle tijden voor dat je oliepijl niet onder het minimaal streepje komt.

Bij te weinig hydrauliek olie kan de hydrauliek pomp drooglopen waardoor je uiteindelijk de functies van je minigraver niet meer kunt gebruiken. Dit betekent dat er een kans is dat je de giek van de minigraver niet meer kunt bewegen. Om deze kostbare schade te voorkomen is het dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je hydrauliek vloeistof niet onder het minimaal streepje komt.

Als laatste wil je natuurlijk ook niet zonder koelvloeistof komen te zitten. De motor kan oververhit raken bij te weinig koeling en dit kan overmatige slijtage veroorzaken. Genoeg koelvloeistof is dus ook erg belangrijk.

Om deze zaken te voorkomen doen we in de video hiernaast voor hoe je zowel de olie, hydrauliek als koelvloeistof controleert.

Atlasminigravers.nl

Atlas Minigravers is onderdeel van Bofram Techniek B.V. en importeur van de Atlas Kompakt lijn in Nederland.

Vanuit onze vestiging in het dorpje Zeeland (gemeente Landerd in Noord-Brabant), binnen de driehoek ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven worden alle werkzaamheden zoals onderhoud, keuringen en service verricht. Zit u bedrijf buiten deze regio dan verwijzen wij u door naar onze lokale dealers.

Wij hebben een gespecialiseerd team klaarstaan.

Service & Onderhoud

Bofram Techniek B.V. is importeur van de Atlas Minigravers in heel Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van Service & Onderhoud. Gecertificeerde specialisten die ervoor zorgen dat uw minigraver in goede handen is. Wij verzorgen onderhoud, reparaties en keuringen.

Op maat

Bofram Techniek B.V. haar roots liggen in te praktijk. Gericht op innovatie en ontwikkeling. Aanpassingen en modificaties aan uw Atlas minigravers zijn zo gemaakt, wij denken mee in innovatieve en duurzame oplossingen. Heeft u wensen of vragen, stel ze aan onze specialisten. De oplossing is voorhanden.

Inruilen

Bofram Techniek B.V. staat voor kwaliteit gericht op uw vraag. Daar zit onze uitdaging. Als importeur van Atlas Minigravers kunt u bij ons ook uw oude minigraver inruilen. Samen met u kijken wij naar een passende oplossing en ontvangt u een scherpe inruilprijs. Bel of mail ons.