Atlas graafmachine AC 60UF

De Atlas graafmachine AC 60UF is ideaal voor werkzaamheden op diverse werklocaties zoals op landbouwgrond, tuinen, voor gemeentelijke engineering en onderhoud van wegen. De graafmachine beheerst over een uiterst precieze bediening en is een Compacte binnendraaier die gemakkelijk rond zwenkt bij een obstakel. Hierdoor is werk verrichten dichtbij een muur ook mogelijk.

Daarnaast is deze Atlas graafmachine voorzien van een geluid reducerende cabine en geavanceerde monitor met touchscreen. Deze heeft vele functies voor optimaal gebruiksgemak van de machine. Zelf diagnose, brandstofniveau, en Bluetooth/wifi zijn een kleine greep uit de vele functies. Ook airco, radio, stereo geluid, geveerde stoel, en veiligheidsmaatregelen behoren tot de standaard uitrusting van de graafmachine voor een veilige en optimale graafervaring. Optioneel met snelwissel.

Gewicht: 5.63 t
Motor: 36.5 kW / 2000 rpm
Motor merk: KUBOTA
Graafbak capaciteit: 0.18 m³
Graaf diepte: max. 3.765 m

Uitgebreide informatie over de Atlas AC 60UF.

Hieronder vind u per onderdeel specifiek informatie over dit type graafmachine de Atlas Kompakt serie. Wij maken graag een afspraak voor advies op maat. Wij hebben de gehele Kompakt serie gebruiksklaar staan. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

De Atlas minigraver 60UF is uitgerust met een krachtige motor. Deze motor voldoet aan de Euro III en Euro V emissienormen, is makkelijk te onderhouden, en economisch.

Deze compacte en flexibele minigraver heeft een “zero-tail swing” en dus een kleine draaicirkel. Hierdoor is werk uitvoeren dicht bij een muur mogelijk.

De comfortabele en geluid reducerende cabine van de minigraver is heeft airco, geveerde stoel, radio, en stereo geluid voor de optimale graaf ervaring. Ook is er een touchscreen aanwezig in de cabine waarop de diagnose van de machine, brandstofniveau, snelheid van de motor, watertemperatuur, kalender, Bluetooth/wifi, werkrapport, en waarschuwingen te zien zijn.

De beschermkappen van de minigraver kunnen volledig geopend worden. Hierdoor kan inspectie, filter vervanging en onderhoud makkelijk en snel uitgevoerd worden.

Om de veiligheid van de bestuurder van de minigraver te garanderen heeft de minigraver een CE certificaat en een gecertificeerd veiligheidsframe.

Deze minigraver heeft een verschillende leidingen zodat hij aan verschillende constructie-eisen kan voldoen.

Service & Onderhoud

Bofram Techniek B.V. is importeur van de Atlas Minigravers in heel Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van Service & Onderhoud. Gecertificeerde specialisten die ervoor zorgen dat uw minigraver in goede handen is. Wij verzorgen onderhoud, reparaties en keuringen.

Op maat

Bofram Techniek B.V. haar roots liggen in te praktijk. Gericht op innovatie en ontwikkeling. Aanpassingen en modificaties aan uw Atlas minigravers zijn zo gemaakt, wij denken mee in innovatieve en duurzame oplossingen. Heeft u wensen of vragen, stel ze aan onze specialisten. De oplossing is voorhanden.

Inruilen

Bofram Techniek B.V. staat voor kwaliteit gericht op uw vraag. Daar zit onze uitdaging. Als importeur van Atlas Minigravers kunt u bij ons ook uw oude minigraver inruilen. Samen met u kijken wij naar een passende oplossing en ontvangt u een scherpe inruilprijs. Bel of mail ons.