Atlas minigraver AC 25UF

De Atlas minigraver AC 25UF wordt voor kleinschalige graafwerkzaamheden ingezet. Enkele kenmerken van deze minigraver zijn meer hefvermogen, groter bereik, binnendraaier, cabine met radio en verwarming, display, verende stoel en twee extra functies. Optioneel ook met snelwissel.

Gewicht: 2,65 t (Rubber Track)
Motor: 14,6 kW/2400 tpm
Motor merk: YANMAR
Graafbak capaciteit: 0,08 m³
Graaf diepte: 2,84 m

Service & Onderhoud

Bofram Techniek B.V. is importeur van de Atlas Minigravers in heel Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van Service & Onderhoud. Gecertificeerde specialisten die ervoor zorgen dat uw minigraver in goede handen is. Wij verzorgen onderhoud, reparaties en keuringen.

Op maat

Bofram Techniek B.V. haar roots liggen in te praktijk. Gericht op innovatie en ontwikkeling. Aanpassingen en modificaties aan uw Atlas minigravers zijn zo gemaakt, wij denken mee in innovatieve en duurzame oplossingen. Heeft u wensen of vragen, stel ze aan onze specialisten. De oplossing is voorhanden.

Inruilen

Bofram Techniek B.V. staat voor kwaliteit gericht op uw vraag. Daar zit onze uitdaging. Als importeur van Atlas Minigravers kunt u bij ons ook uw oude minigraver inruilen. Samen met u kijken wij naar een passende oplossing en ontvangt u een scherpe inruilprijs. Bel of mail ons.