Atlas graafmachine 90 UF-2PB

De SWE 90UF-2PB is gemaakt voor de Europese markt. Het is een compacte machine die goed presteert. Ideaal voor aannemers in sloop en verhuur. Met een korte achterkant en een tweedelige arm kan de machine gemakkelijk werken in stedelijke gebieden, in kleine ruimtes en langs muren.

Het is de kortste 9-ton graafmachine op de markt, bijna 20 cm korter dan andere verglijkbare producten. Dankzij het slimme ontwerp levert de 90UF-2PB veel kracht op een klein oppervlak, waardoor hij in kleinere ruimtes past.

Gewicht: 9.2 t
Motor: 46.2 kW / 2200 rpm
Motor merk: Yanmar
Graafbak capaciteit: 0.26 m³
Graaf diepte: max. 4735 mm

Uitgebreide informatie over de Atlas 90 UF-2PB.

Hieronder vind u per onderdeel specifiek informatie over dit type minigraver de Atlas Kompakt serie. Wij maken graag een afspraak voor advies op maat. Wij hebben de gehele Kompakt serie gebruiksklaar staan. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Deze graafmachine is uitgerust met een 46,2 kW- YANMAR diesel motor die voldoet aan de emissie-eisen; Stage V van de Europese Unie. Deze nieuwe generatie motor zorgt voor milieu vriendelijke prestaties en is van hoge kwaliteit.

Deze compacte graafmachine en zijn arm zijn zo ontworpen dat een kleine draaicirkel gerealiseerd wordt. De machine is makkelijk in gebruik in krappe ruimtes.

De achterkant en zijkant van deze graafmachine kunnen volledig geopend worden. Hierdoor kan inspectie, filter vervanging en onderhoud makkelijk en snel uitgevoerd worden.

De 90UF-2PB voldoet aan de FOPS-, TOPS- en ROPS-vereisten, om veilig en comfortabel werken te garanderen. Dankzij de grote ramen en de goed georganiseerde cabine is alles ontworpen om de machinist zowel comfortabel als productief veilig te houden.

Service & Onderhoud

Bofram Techniek B.V. is importeur van de Atlas Minigravers in heel Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van Service & Onderhoud. Gecertificeerde specialisten die ervoor zorgen dat uw minigraver in goede handen is. Wij verzorgen onderhoud, reparaties en keuringen.

Op maat

Bofram Techniek B.V. haar roots liggen in te praktijk. Gericht op innovatie en ontwikkeling. Aanpassingen en modificaties aan uw Atlas minigravers zijn zo gemaakt, wij denken mee in innovatieve en duurzame oplossingen. Heeft u wensen of vragen, stel ze aan onze specialisten. De oplossing is voorhanden.

Inruilen

Bofram Techniek B.V. staat voor kwaliteit gericht op uw vraag. Daar zit onze uitdaging. Als importeur van Atlas Minigravers kunt u bij ons ook uw oude minigraver inruilen. Samen met u kijken wij naar een passende oplossing en ontvangt u een scherpe inruilprijs. Bel of mail ons.