TKD 2020 is verplaatst naar 2021

TKD Bofram Atlas minigravers

Na twee jaar wachten zou het deze week dan weer zo ver zijn, de TKD 2020 zou plaatsvinden op locatie Nobelhorst te Almere. Maar door corona is het buitenevenement verplaatst naar 2021.

Wij als importeur hadden mooie plannen voor de TKD uitgewerkt. De planning was om onze nieuwe dealers voor te stellen en ze een platform te geven op de TKD. Onze twee nieuwe type machines uit ons assortiment te presenteren en onze klanten en leveranciers een kopje koffie aanbieden, bijpraten en natuurlijk zaken doen. Maar door alle omstandigheden is dit helaas niet realistisch.

Wat wel mogelijk is is om bij ons op locatie of bij een van onze dealers langs te gaan om naar onze nieuwe types machines te komen kijken. Zo hebben we uit ons assortiment twee nieuwe type binnendraaiers binnen, namelijk de “Atlas Minigraver 3,5 Ton” en de “Atlas Minigraver 6 Ton”.

De beide minigravers zijn ideaal voor werkzaamheden op diverse werklocaties zoals in de wegenbouw, kabels en leidingen, landbouwgrond, tuinen, voor gemeentelijke engineering en onderhoud van wegen. De minigravers beheersen over een uiterst precieze bediening en zijn beide compacte binnendraaiers die gemakkelijk rond zwenken bij obstakels.

Nieuwsgierig geworden, kom dan een kijkje nemen bij ons in Zeeland.
De koffie staat altijd klaar.

Natuurlijk hebben we ook de overige type Atlas Minigravers op voorraad staan.

Wij wensen iedereen sterkte en gezondheid in deze moeilijke tijd. Denk een beetje om elkaar en hopelijk zien we elkaar in juni 2021

Voor meer informatie neem contact met ons op.

www.atlasminigravers.nl
info@atlasminigravers.nl
0486-459045