Voorstelrondje Dealer: Schuurhuis Oldebroek B.V.

Atlas Minigravers gaat dit voorjaar van start met een voorstelrondje langs onze dealers.

We starten in Oldebroek.

Daar zijn Richard en Celine Schuurhuis eigenaar van Schuurhuis Oldebroek B.V. & Schuurhuis Verhuur B.V. Deze jonge ondernemers zijn leverancier van gereedschappen, meetapparatuur, machines, aanhangwagens etc. en richten zich met name op de GWW en hoveniers sector.

Afgelopen jaar hebben ze de keus gemaakt om dealer te worden van de Atlas Minigravers en zo hebben ze hun assortiment uitgebreid. Ze verkopen, verleasen, onderhouden en repareren de Atlas Minigravers. Ook leveren ze maatwerk aan kranen of een combinatie met een aanhangwagen.
Je kunt het zo gek niet bedenken!

Schuurhuis Verhuur B.V. is nog in oprichting. Ze gaan het verhuur uitbreiden dat speciaal is gericht  op de GWW en hoveniers sector. Dat houdt dus in dat ook de Atlas Minigravers voor hoveniers in de verhuur gaan.

Schuurhuis Oldebroek B.V. & Schuurhuis Verhuur B.V. zijn gevestigd in Oldebroek onder de rook van Zwolle. Ze zitten aan de doorgaande weg zodat ze goed bereikbaar zijn voor hun klanten. Tevens is er ook de mogelijkheid om bij Schuurhuis Oldebroek te tanken.

Ze hebben een uitgebreide werkplaats waar ze o.a. kunnen sleutelen aan de Minigravers.
Zo is er ook een Hydrauliek afdeling zodat ze ook bij lekkage u weer snel op weg kunnen helpen.
Mocht u een storing hebben op locatie beschikken ze over een ingerichte service bus waar ze kleine defecten of storingen ter plekke op kunnen lossen.

Voor meer informatie verwijs wij u door naar:

Schuurhuis Oldebroek B.V. & Schuurhuis Verhuur B.V.

Zuiderzeestraatweg 253
8096 BK Oldebroek
Tel. 0525 – 65 65 47
www.schuurhuis.nl

Atlas Minigraver Dealer Richard Schuurhuis
Atlas Minigraver Dealer Richard Schuurhuis

Atlasminigravers.nl

Atlas Minigravers is onderdeel van Bofram Techniek B.V. en importeur van de Atlas Kompakt lijn in Nederland. Gevestigd in het dorpje Zeeland, Gemeente Landerd in Noord Brabant. Voor onderhoud, keuring en service werkzaamheden gericht op de regio binnen de driehoek van Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Buiten deze regio verwijzen wij u naar onze lokale dealers.